De atunci, compania a transmis agenției o analiză suplimentară a datelor PLATO

14

De atunci, compania a transmis agenției o analiză suplimentară a datelor PLATO

Proiectul de lege merge acum la Cameră pentru aprobare.

Nutriția copilăriei

Joi, Casa a adoptat un proiect de lege de nutriție pentru copii în valoare de 4,5 miliarde de dolari, o parte critică a „Inițiativei„ Să ne mișcăm ”a primei doamne Michelle Obama. Proiectul de lege ar permite mai multor copii săraci să primească mese gratuite la școală, să îmbunătățească calitatea alimentelor de la cantină și să reducă junk alimente și băuturi zaharoase vândute în automatele școlare.

Senatul a adoptat deja proiectul de lege, iar acum îi revine președintelui semnătura acestuia.

Provizionarea fiscală nu reușește

Senatul nu a reușit să abroge o prevedere din legea reformei asistenței medicale care ar impune tuturor întreprinderilor să completeze un formular 1099 de fiecare dată când cheltuiesc 600 USD sau mai mult.

Legea, denumită în mod obișnuit „dispoziția 1099”, ar fi trebuit să strângă aproximativ 17 miliarde de dolari pentru a https://harmoniqhealth.com/ro/suganorm/ contribui la extinderea acoperirii asistenței medicale către persoanele neasigurate, ca parte a Legii privind îngrijirea accesibilă.

Companiile s-au plâns că dispoziția este prea oneroasă, iar președintele Obama a indicat că va fi dispus să o abroge.

Oameni sănătoși

Departamentul de sănătate și servicii umane (HHS) și-a actualizat programul Healthy People pentru a reduce factorii de risc pentru sănătate și disparitățile, oferind noi subiecte și obiective pentru 2020.

Versiunea 2020 identifică aproape 600 de obiective în 42 de domenii tematice.

Procesul ACA respins

Un judecător federal a respins un proces intentat de Universitatea Liberty, hotărând că mandatele individuale și ale angajatorilor legii privind reforma sănătății sunt constituționale în temeiul clauzei privind comerțul.

Procesul de la Universitatea Liberty este unul dintre cele mai multe care au fost depuse împotriva ACA. Unul adus de Thomas More Law Center din Michigan a fost respins pe 7 octombrie. Un proces în Florida, depus de 20 de procurori generali ai statului, a fost lăsat să avanseze. Argumente în acest caz vor avea loc pe 16 decembrie.

Panourile FDA cântăresc medicamente, dispozitive

Un comitet consultativ al FDA a votat copleșitor miercuri că dutasterida GlaxoSmithKline (Avodart) și finasterida Merck (Proscar) nu ar trebui utilizate pentru a preveni cancerul de prostată, deoarece medicamentele sunt legate de o incidență mai mare a tumorilor de grad înalt.

Comitetul consultativ pentru droguri oncologice a votat 17-0, cu un membru care s-a abținut, că riscurile depășesc beneficiile finasteridei; și 14-2, cu doi membri care se abțin, că riscurile dutasteridei depășesc beneficiile.

Joi, același grup a decis că beneficiile tratamentului cancerului tiroidian medular ireversibil sau metastazat al inhibitorului kinazei vandetanib (Zactima) par să depășească riscurile considerabile ale medicamentului, dar nu au analizat dacă ar trebui aprobat.

Discuțiile din timpul ședinței păreau să favorizeze aprobarea medicamentului, atâta timp cât compania – AstraZeneca – efectuează studii postmarketing pentru a determina dacă o doză mai mică poate fi eficientă cu mai puține efecte secundare. Comitetul a votat 10-1 ca astfel de studii să fie efectuate, potrivit unei purtătoare de cuvânt a FDA.

Efectele secundare ale vandetanibului includ prelungirea intervalului QT, evenimente arteriale ischemice, boli pulmonare interstițiale și boli de piele, inclusiv sindromul Stevens-Johnson.

Tot joi, Comitetul consultativ pentru dispozitive de gastroenterologie și urologie a votat cu 5-0, cu o abținere, că beneficiile Solesta, un agent de încărcare injectat în rect pentru a preveni incontinența fecală, depășesc riscurile sale.

Grupul a votat 5-1 că produsul este eficient. Deși au fost raportate o serie de evenimente adverse, inclusiv abcese, infecții și sângerări, grupul nu a fost preocupat de riscurile de siguranță ale Solesta și a votat 6-0 că este sigur.

Închiderea săptămânii, grupul de dispozitive pentru gastroenterologie și urologie a votat 8 la 2 că dispozitivul Allergan Lap-Band este suficient de sigur pentru a fi utilizat la pacienții cu un IMC de până la 30.

Dispozitivul de micșorare a stomacului este aprobat în prezent pentru pierderea în greutate la persoanele care au o greutate de cel puțin 100 de kilograme sau au un indice de masă corporală (IMC) de cel puțin 40 sau un IMC de cel puțin 35 cu alte comorbidități, cum ar fi bolile de inimă.

Allergan caută aprobare pentru a reduce aceste limite ale IMC la 35 și, respectiv, 30.

Dacă FDA urmează sfatul comitetului său consultativ, Lap-Band ar putea fi o opțiune pentru încă 27 de milioane de americani.

Saptamana viitoare

Marți, Comitetul consultativ pentru medicamente endocrine și metabolice va vota dacă beneficiile unui medicament de dietă de investigație, bupropionul cu eliberare susținută și combinația de naltrexonă (Contrave) sunt mai mari decât riscurile medicamentului.

Contrave combină un antidepresiv și un medicament anti-dependență și pare cel puțin oarecum eficace pentru a ajuta pacienții obezi să piardă în greutate, dar prezintă un risc crescut de hipertensiune arterială, potrivit unor evaluatori FDA care au publicat vineri o evaluare a medicamentului.

WASHINGTON – Accentul din această săptămână s-a concentrat direct pe Affordable Care Act (ACA), începând cu un judecător federal din Florida care a decis că legea reformei asistenței medicale este neconstituțională, urmată de un comitet al Senatului care dezbate problema, iar Senatul complet respinge un proiect de lege să abroge legea.

Luni, judecătorul Roger Vinson de la Curtea Districtuală SUA pentru Districtul de Nord din Florida din Pensacola s-a alăturat celor 26 de state care au dat în judecată blocarea executării ACA atunci când a decis că mandatul individual al legii încalcă Constituția, redând întreaga lege ” nul. “

Congresul „a depășit limitele autorității sale prin adoptarea legii cu mandatul individual”, a scris Vinson în hotărârea sa de 78 de pagini. Mandatul impune tuturor cetățenilor să aibă asigurări de sănătate până în 2014 sau să plătească o penalitate.

Procesul inițial – care a fost intentat la doar câteva ore după ce Obama a semnat ACA în lege pe 23 martie 2010 – susținea că „mandatul individual” din lege depășea autoritatea Congresului în temeiul Clauzei comerciale a Constituției, dar nu susține că întreaga lege este neconstituțională. Clauza privind comerțul permite guvernului federal să reglementeze comerțul interstatal.

Acest lucru face patru decizii totale cu privire la lege: două care au confirmat legea, una care a eliminat doar porțiunea de mandat individuală a legii și decizia de luni, care a respins legea în totalitate. Alte 13 instanțe au respins cazul din motive de procedură, inclusiv un tribunal din Mississippi vineri, care a lansat un proces împotriva reformei în domeniul sănătății introdus de Lt. Guvernatorul Mississippi Phil Bryant (R).

Se așteaptă ca problema să ajungă la Curtea Supremă.

În general, Curtea Supremă nu ia un caz până când nu au intervenit o serie de instanțe de apel. Dar joi, procurorul general al Virginiei, Ken Cuccinelli, a cerut Curții Supreme să grăbească revizuirea ACA, sperând să ocolească apelul obișnuit. recenzie traseu.

Majoritatea experților în politici juridice și de sănătate spun că cazul Florida este cel mai probabil dintre cazurile de reformă care se îndreaptă spre Curtea Supremă. Totuși, acest proces poate dura un an sau mai mult, au declarat mai mulți avocați pentru MedPage Today.

În urma deciziei, Comitetul judiciar al Senatului a organizat o audiere în cadrul căreia un procuror general al statului, avocați constituționali și senatori (dintre care mulți sunt avocați) au dezbătut constituționalitatea ACA.

Senatul votează pentru a abroga o parte din ACA, dar nu totul

Senatul a votat săptămâna aceasta pentru a elimina o prevedere nepopulară a legii reformei asistenței medicale care impune tuturor întreprinderilor să completeze un formular de impozite de fiecare dată când cheltuiesc 600 USD sau mai mult.

Printr-un vot bipartizan de 81-17, Senatul a adoptat miercuri seară un amendament care ar abroga o prevedere din partea ACA care impune tuturor întreprinderilor să completeze un formular de impozite cunoscut sub numele de “1099” de fiecare dată când cheltuiesc 600 $ sau mai mult. Proiectul de lege se duce acum la Cameră, unde se așteaptă să treacă copleșitor.

Prevederea 1099 a fost menită să ofere Serviciului de venituri interne (IRS) mai multe instrumente pentru a se asigura că toate impozitele datorate sunt plătite. S-a așteptat să strângă aproximativ 19 miliarde de dolari pentru a contribui la plata pentru extinderea acoperirii asistenței medicale către persoanele neasigurate ca parte a ACA.

Însă întreprinderile s-au plâns că dispoziția este prea oneroasă, republicanilor și democraților din Congres nu le-a plăcut și chiar președintele Obama a numit această dispoziție un „defect” în timpul discursului său privind statul Uniunii săptămâna trecută și a spus că este deschis să îl elimine din Legea.

În urma acelui vot, Senatul a votat 47-51 pentru a respinge un amendament republican care ar fi distrus întreaga ACA.

Amendamentul, oferit de liderul minorităților din Senat, Mitch McConnell (R-Ky.), A folosit același limbaj ca și proiectul de lege adoptat de Camera Reprezentanților luna trecută pentru abrogarea ACA.

Federații publică noi linii directoare dietetice

Guvernul federal a lansat prima sa actualizare în cinci ani a „Ghidului său dietetic pentru americani” – dar, în ciuda recunoașterii largi a crizei obezității din SUA, actualizarea a lăsat în mare măsură pietrele de temelie majore ale ghidurilor.

Revizuirea, un efort comun al Departamentului Agriculturii din SUA (USDA) și al Departamentului Sănătate și Servicii Umane (HHS), lasă recomandările de bază pentru aportul maxim de grăsimi și colesterol, sodiu, potasiu și fibre neschimbate față de ediția trecută.

Noile linii directoare includ mai multe sugestii de alimente sănătoase de consumat, în timp ce edițiile anterioare se concentrau mai mult pe alimente nesănătoase de evitat.

FDA să reconsidere Ticagrelor

FDA va lua o decizie de aprobare a noului agent antiplachetar ticagrelor (Brilinta) până pe 20 iulie, a anunțat vineri medicul AstraZeneca.

FDA a refuzat deja să aprobe noua cerere de medicament AstraZeneca (NDA) în decembrie și a solicitat analize suplimentare ale datelor din studiul clinic esențial al produsului, numit PLATO. De atunci, compania a prezentat agenției o analiză suplimentară a datelor PLATO.

Saptamana viitoare

Luni și marți, Academia de Sănătate va organiza o conferință de politică națională la Washington, cu vorbitori invitați, pentru a include Nancy-Ann DeParle, de la Biroul Casei Albe pentru Reforma Sănătății, și administratorul CMS, Donald Berwick, MD.

American Medical Association (AMA) va organiza conferința anuală de advocacy miercuri și joi. Vorbitori includ Berwick; Karen Ignagni, președinte și CEO al American’s Health Insurance Plans; Chip Kahn, președinte și CEO al Federației Spitalelor Americane; și David Blumenthal, MD coordonator național pentru tehnologia informației în domeniul sănătății la HHS.